The Night owl returns

Yes, nu är det som på den gamla tiden. Hoppar över ordet "goda", eftersom det är mycket bättre nu än då. Förut satt jag ofta uppe till långt in på småtimmarna och pysslade med...ja, vad jag nu gjorde. Ingen aning egentligen, men det var om nätterna som jag var mest alert iallafall...
 
Inatt har jag packat inför helgens äventyr och pysslat om mig själv litegranna. Var ute på en promenad runt sjön och pratade med Malin i telefonen. Det var allt som behövdes för att få mig taggad till tusen inför morgondagen. Med en klack i bakgrunden som berusat skrålade "ULLIS, ULLIS, ULLIS", likt black army på ett fullsatt Råsunda, så kan man ju inte bli annat än sugen på tokröj och bus! Lägesrapporten från Gotlandet är bra väder, max en kofta får medtagas. Har fått direktiv om vad annat som ska tas med och inhandlas, samt lämnat min beställning till mitt glasbanks-ombud i Visby. Dessutom blev jag lovad att bli mött i hamnen av 4 söta tjejor och till på köpet skulle det visst vankas glass. I´m a lucky girl.

Rackarns vad skoj det ska bli att komma iväg på en liten semester-weekend! Känns som att jag försummat mina vänner även denna sommar, och årstiden bara glider förbi nästan obemärkt, fastän jag längtat så. Men man ska inte klaga, sommarnöjerna och planerna fick ge plats för världens bästa jobb. Helt rätt prioriterat. Det kommer fler somrar, vännerna finns kvar. Men som sagt, det är guld när man har några dagar ledigt och kan susa iväg på lite raj-raj med härligt folk. Känner mig väldigt upprymd just nu, nästan lite resfeber. Trevlig känsla, den har liksom ebbat ut mer och mer för varje år - men nu har den fanimig infunnit sig igen. Därför är jag fortfarande uppe och stökar, skulle inte kunna somna om jag gick och la mig nu, I´m to excited.

Ska bli underbart att nosa på civilisationen igen och Gotland har jag bara fina barndomsminnen ifrån. Sista gången vi var där så regnade och blåste det dock väldigt mycket. På Ljugarns camping sprang pappa Ralf omkring och samlade sten som han sedan svärandes strategiskt placerade ut runt tältet så att det inte skulle blåsa bort. Inne i tältet satt två fnissande ungar och en sansad mamma. Sedan tog vi bilen och åkte på små utflykter genom ett regnruskets Gotland, bara för att fördriva tiden. Det var länge sedan nu, jag var nog inte mer än 8 år kanske. Oj, vad gammal jag känner mig när man kan referera till något som hände "för minst tio år sedan"...

Förhoppningsvis blir det bara solsken på ön denna gång. Skulle vara så mysigt att bara ligga på stranden och sola sig, det har jag inte gjort sedan Australien. Lite shopping skulle också vara på sin plats. Men framför allt vill jag smutta rosé med vännerna på en mysig uteservering till lite sköna gitarrtoner och med en svag sommarvind i håret...

...Eller bli helt jävla bananas av för mycket öl och dansa mig svettig och slut på ett överfullt dansgolv med charmiga karlar som är fina att titta på.

Ack ja, "Dä ä ett gissel", som jag och Säfström brukade säga lite då och då, för att avrunda vilken typ av fundering som helst. Oftast när det stod mellan två val, vilket i detta fall är rosé eller för mycket öl.

Nu låter jag som ett riktigt jäkla party-animal, men faktum är att det näst intill är hundra år sedan jag släppte loss riktigt rejält. Okej, det var kanske en liten överdrift, men länge sedan var det iallafall. Jag behöver det. Dessutom har jag förtjänat lite "ungdomstid" då man får vara fri och galen för en kort stund. Jag menar va fan, jag är ju trots allt bara 21 år gammal. Märker ni att jag sitter och försvarar mig nu? Märkligt.

Näevars, det börjar nog bli dags att söka sig till sängen ändå. Måste vara utvilad imorgon så att jag är "on the balls" när jag skuttar av färjan imorgon natt. Yes, så får det bli. Kan redan nu utlova en party-rapport live från Visby inom kort. Medans ni väntar på min uppdatering så kan ni fördriva tiden med att läsa en ytterst bisarr artikel på aftonbladet. Den handlar om att två kända brottar-tvillingar, som dessutom var dvärgar(!!), dräptes av en 65-årig (!!!) låtsas-prostituerad kvinna...

Over and out/ Ulle - snart på en ö nära dig.

Massa gla´energi

Hejanhoppsan vad jag bloggar nuförtiden. Måhända för att jag bosatt mig i ett samhälle som långt ifrån kan kallas metropol. Hur som helst så har det varit en riktigt trevlig dag idag. Gick upp runt 12-tiden, snodde ihop en smoothie och tog sedan en långpromenad i solen. Gick ett par varv runt sjön och bara njöt av att känna lite sommarvärme. Är inne på fjärde dagen av min detox, så lunchen bestod av kornris, kokta morötter och diverse råa grönsaker. Intressesmurfen kilade precis förbi, I know. Gjorde mig iordning och körde iväg till jobbet. Till min stora glädje så hade en av mina medkollegor från utbildningen line-training, så vi fick jobba ihop :) Fick även sitta en del, när hon gjorde de delar som jag egentligen ska göra. Lite tråkigt nästan, för jag var grymt taggad för allt idag! Men det fanns ju att göra iallafall, mycket passagerare både på dit- och hemvägen - det gillar vi!

Annars så känner jag mig väldigt energisk just nu, tror att det är detox-energin som äntligen börjat kicka in. Eller det faktum att jag inte sett folk på typ tre dar. Anyways, är nästan rädd för att få frispel när jag jobbar, får inte bli för flamsig och frispråkig då ju. Tog en promenad efter jobbet ikväll, bara för att varva ner lite. Kan helt klart konstatera att jag flyttat till en väldigt vacker plats på jorden - fjäll, spegelblanka sjöar och en sol som aldrig går ner - I´m lucky.

Imorgon blir det samåkning, lila blixten får ledigt. Skönt att bara åka med, även fast jag fortfarande tycker att det är förjävla skoj att köra bil :) 12-18 är morgondagens arbetstider, lätt bästa passet! Fick många sådana på kommande schemat, härligt värre. Som sagt, det här jobbet är guld. Det är nog inte många som kan känna glädje över att gå till jobbet, så jag är lyckligt lottad. Jag längtar ju till och med dit när jag är ledig!

A bad knee day

Idag har hon varit duktig. Stuvat om bland flyttlådorna, slängt, sorterat, indelat - frambringat ett organiserat kaos, typ. Köttade undan det mesta i förrådet, i väntan på möbler och förvaring. Var iväg till affärn och handlade också - blev mycket goda grönsaker och en ananas så söt att den redan äro uppäten.

Mitt knä har varit lite nasty idag, hoppat ur led över 10 gånger, tror jag. Icke bra! Måste nog kollas upp snart. Var ute och joggade 6 km nu ikväll och efter ungefär halva vägen började det värka nedanför knäskålen. Jag undrar vad det är som felar, kan kanske vara dendäringa menisken? Annars var det trevligt ute i spåret, typ 13 grader och klarblå himmel. Gillar när det känns sådär friskt och kylan gör att skogslukten känns extra mycket.

Dagens "woohoo!" måste vara att jag hittade båda delarna till min blender, så nu kan jag göra smoothies igen. Gjorde en helt fantastisk utsökt rosa ikväll. Den bestod av fryst banan, några iskuber, en bit vattenmelon och en bit ananas. Mumma! Hemligheten är att använda frysta bananer, då blir hela smoothien mycket fluffigare, tjockare och krämigare än om man använder vanliga rumstempererade.

Imorgon ska jag jobba, äntligen! Ser framemot att träffa lite folk igen och nosa på civilisationen nere på Arlanda. Börjar först på eftermiddagen, så jag kan ta mig en rejäl sovmorgon och en promenad innan utan att stressa. Sweet!

Har inte så mycket mer att få ur mig denna afton, ska börja göra kväller här nu. Tack och gonatt.

Fredagsklotter

Jaha. Så var denna fredag över. Har inte fått mycket alls gjort, mest sovit faktiskt. Jag är underligt jättetrött nästan hela tiden och jag antar att det är lika bra att vila upp sig när tillfälle ges. Har åtminstone varit ut på långpromenad nu på kvällskvisten.

Badrummet är kliniskt rent, ty kemikalie-drottningen fick ett ryck igår och skrubbade loss ordentligt. Dessutom tvättade jag och pysslade iordning i köket, så jag var något effektivare då. Tog en 2-timmars promenad halvvägs till Moskosel med Ted. Vi såg en ren, kände på vattnet i Svärdälven och blev uppätna av ettriga knott.

Är inne på andra dagen av min detox nu. Igår drack jag bara vatten och det gick bra. Idag har jag frossat loss i färsk frukt i mängder. Ted hade med sig mango till mig igår, dock något tilltuffsade av turbulens, men ändå mycket godare än de man köper i affärn här. Imorgon får jag äta råa grönsaker också, det kommer knapras mycket morötter, känns det som.

Är nästan lite uttråkad nu, vill jobba igen! Blir rastlös och seg av att vara ledig såhär länge. Ikväll saknar jag vännerna hemma i Gävletrakterna. Hade inte varit fel att spendera en afton i byn med tjejorna, typ köksbordshäng eller permobil-race. Hade inte bangat för ett glas rosé på Tant Grön till tonerna av en trubadur heller...


Nåväl, det är som det är. Det går i perioder, som allt annat. Det kommer nog ta lite tid att verkligen komma in i vardagen här, det märks åtminstone när man inte jobbar. Men som sagt, jobbet är guld och jag trivs oförskämt bra där. Tror att jag saknar lite närhet bara. Skulle vilja hitta en såndär varm, mysig människa med mycket humor och trygghet och som tycker om att kramas och jävlas. Känns inte så troligt att jag kommer hitta en sådan häruppe i Arvidsjaur kanske, men den som väntar på nåt gott...


Get high on sugar, not drugs

Sagt och gjort. Blev lite smågodis nu ikväll för att fira min lilla minisemester som sträcker sig fram till söndag eftermiddag. Jobbade 12-18 idag, mycket passagerare och lite mer action än vanligt. Skoj skoj. Käkade middag på Laponia med pilot och styrman från dagens flight, så jag fick trevligt sällskap ikväll igen. Lucky me. Resten av kvällen har ägnats åt poker och diverse slösurfande på nätet. Väldigt chill kväll det här. Är nog dags att sova snart och inte ställa något larm inför morgondagen. Jag ska sova tills jag vaknar, inga konstigheter. Usch, är lite för mätt och skulle egentligen behöva ta en promenad, men då kanske bjärven kommer och tar mig. Lugnar mig nog tills imorgon.

Har inte hänt nåt revolutionerande sedan gårdagen, så jag maler väl på om något annat istället;
Fick besked att jag kommit in på folkhälsopedagogiska institutet nere i Kristianstad, men tackade nej. Ska däremot läsa en fristående kurs i höst som handlar om kost- och näringslära. Ska bli intressant att se hur det går. Den är bara på 7,5p  - känns ganska lagom att börja med. Tanken är att om det funkar bra så ska jag försöka läsa ett par distanskurser per år inom hälsa, träning och kost. Alltid bra att ha en liten backup, ty man vet aldrig vad morgondagen har kokat ihop till en.

Min plan för imorgon är att tvätta, städa badrummet, jogga och inte äta. Ska börja min 7-dagars detox då, känns att det är dags för en utrensning igen. Den första dagen är jobbigast, då får man bara dricka vatten. Men jag har ju klarat det förr, så då gör jag väl det nu också. "Ibland måste man biiita ihoop" som Särring och jag brukade skrocka fram på finlandssvenska när det var tuffa tider DownUnder. Och det gjorde vi. Och sedan blev det bra. Säfström har förresten kommit in på en kreativ superfunky utbildning nere i Karlskrona, det hurrar vi för! :) Så till hösten planerar jag en liten tur down south med stopp i Kalmar, min hemort en gång i tiden, och sedan vidare ner till Moomin för att leva jävel en stund.

Just ja, bokade biljett till London också, åker dit några dagar i oktober. Får några glada dagar tillsammans med Malin som åker ett par datum tidigare. Det kommer bli kvantitétsshopping, snakebites, pret-mackor och allmänt cheeky behaviour - så som det ska vara när man förärar UK med ett besök. Har varit där minst en gång om året sen jag var 17, så jag kan ju inte bryta sviten redan. Känns bra att ha lite småresor och utflykter att se framemot.

Se på fan, jag fick ju ihop ett helt inlägg ändå. Nu ska jag gona ner mig under täcket och bara njuta av att jag får sova hur länge jag vill imorgon. Ingen stress. Inga måsten. Bara chill, chill, chill om man så vill. Detta halvlökiga rim får sätta p för dagens memoarer. Good night.


När tisdag är torsdag och onsdag blir fredag

Idag jobbade jag morgonpasset igen, gick av kl 12. Sov bort hela eftermiddagen. Igen. Utanför sken solen till ingen nytta. Lite små-ångest hade jag allt när jag vaknade på kvällskvisten. Har iallafall diskat och småstädat, fyllt i skadeanmälan för lila blixten och...inte så mycket mer.

Tog en promenad med min flygkollega Ted. Två varv runt sjön, sedan hamnade vi på Laponias uteservering. Blev rabarberpaj och massa kaffe för min del, gottigott. Snackade strunt och drack ännu mera kaffe. Gjorde oss lustiga över den norrländska mentaliteten, tog ytterligare ett varv runt sjön, gjorde sällskap med knotten. Hittade en lekpark med linbana, tog mig ett åk men upptäckte att jag var för gammal för att uppskatta det. Vi avrundade med ett besök i lappstaden  -  norrländsk  finkultur bestående av små trähus där lapparna brukade hålla till back in the days. That´s Arvid.J by night, liksom.

Imorgon har jag sovmorgon. Underbart. Välbehövligt. Jobbar 12-18, sedan är jag ledig fram tills söndag eftermiddag. Vilka fantastiska arbetstider man har ibland :) Får se om jag gör någonting vettigt under mina lediga dar, ska åtminstone motionera och försöka bringa lite ordning i lägenheten. Kanske gona sig ute i solen litegrann också, om vädret tillåter. Nå blir´hä bra nå.

"Åh jag vandrar i ett sommarregn"

Javisst låter det förjävla gemytligt när Gessle plånkar på skrammellådan och sjunger ut dessa ord sådär halvhest. Frågan är dock om han någon gång har gått vilse i Arvidsjaurs motionsspår en kväll i juli medans regnet pissar ner med större tryck en än nyinstallerad dusch och med hårsprayssmak i munnen...

Det har jag. Jag bestämde mig för att vara lite light-hurtig och ta en halvmilspromenad i spåret nu ikväll. Det duggade lite men var ganska "refreshing" till en början. Under sista kilometern brakade helvetet löst. Det fullkomligt öste ner över mig och det smakade hårspray i käften efter att vattnet strilade ner och letade sig in vart det än kunde komma åt. Jag gick och gick och tyckte att det var då fan vilken lång kilometer det var. Sedan såg jag skylten som förkunnade att jag av någon outgrundlig anledning gått fel och älgat på en bra bit in på milen istället. Inte en chans att jag går 4km till iklädd dyngsura, astunga, snorkalla mjukiskläder, tänkte jag och sedan gick det bara utför. Gick totalt vilse och mina stackars tår hade kunnat simma omkring i skorna. Och som alltid när jag är irriterad så dyker alla dessa dumma klyschor och uttryck upp;

"Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" - Icke. Om jag så hade haft en outfit a´la Göran Kropp så hade det ändå inte kunnat rädda mig från detta skyfall.

"Det som inte dödar det härdar" - Det som inte dödar gör en bara jävligt blöt och på ett attans humör.

Och så allt snack om att det är bra för skörden med regn...Ja då var det ju allt bra synd att jag inte odlar min egen potatis. Däremot försökte jag med kryddkrasse i köksfönstret, den dog.

Jag mötte två dyngsura joggare i spåret förresten; "Hejhej, vilket trevligt väder du" Ja - det kallas visst svensk sommar.

"Jag tror, jag tror på sooommareeeen" - Någonannanstans än i Sverige.

När jag äntligen hittade hem igen så slutade det regna. Såklart. Min spegelbild var lite lustig här i hallen. Likt en 15-årig popflicka med mascara i hela ansiktet och med backslick från topp till tå. En del av sminket (en ganska stor del) hade runnit ner längs kinden och format sig som en halv Freddie Mercury mustasch. Lägg till ett öga alldeles rött av hårsprayskemikalier så har du bilden klar för dig. Inte konstigt att folk glodde.

Men vem vet, detta kanske är ett nytt träningskoncept? Raintraining. Vänta tills det dragit upp mörka moln och börjat regna. Ta på dig kläder som suger åt sig så mycket vatten som möjligt. Klampa i byns största vattenpöl. Gå sedan vilse i ett okänt motionsspår i en timma eller två. Avsluta gärna det hela med några längder i en vattenfylld grop. Om det är sant att man bränner fler kalorier när man fryser, så kommer du efter 5 veckors raintraining att vara ett levande skelett. Överviktiga människor älskar ju nya träningsformer. De vill pröva olika metoder i sin kalorijakt och begriper inte att det är glassen som är det egentliga problemet. Kanske kan starta upp verksamheten för några ölmagade tyska turister häruppe, om inte annat. Ja du ser  - " Det kommer något gott ur allting"

Näevars, den enda av dagens klyschor som infriar mina förväntningar är; "För ett dumt huvud får kroppen lida".

Nu ska jag sova och vakna upp som little miss sunshine imorgon. Dock verkar det bo ett grottmongo här i huset som spelar alldeles för hög och alldeles för dålig musik just nu. Om han inte lägger av snart så tar jag min halva mustasch och ringer på dörren och skäller ut honom för precis allting. Eftersom jag är en liten gnällkärring denna afton.


The flyin´fox goes dyin´ fox

Säfström kallar mig för "The flyin´ fox" nu när jag jobbar uppe i luften. Jag gillar´t. Klarade sista checken i onsdags och började jobba på riktigt idag. Life´s good. Men ärligt talat, vem drog ur energi-pluggen? Efter jobbet har jag haft noll ork till någonting alls. Allt som heter effektivitet, motivation och action sipprade ut genom fossingarna och sedan kolade jag likt en döende svan på min luftmadrass och har legat där och gnytt i 4 timmar. Av någon mystisk anledning så piper jag alltid när jag är trött och njuter av att få ligga och gona mig i något hörn. Som en spinnande katt. På tal om det, så skulle jag vilja ha en liten kissemiss som sällskap här i lyan. En main coon eller norsk skogkatt. Någonting lurvigt som hårar av sig på kläderna. Men det är bara önsketänkande, det går inte i verkligheten ju. Inte med detta jobb, inte när man fortfarande är rastlös i själen och vill ut i stora världen ibland. Inte när man vill vara oberoende och fara och flyga som man vill. Inte här, inte nu. Men när jag blir stor, kanske. När jag har Mr Right, villa och en stabil tillvaro. Då blir det morrhår.

Var "hem" till Finlandet några dagar, kom hem igår. Det var väl sådär i mumindalen. Känns bra att man närvarade vid begravningen, även om det var en väldigt märklig känsla över det hela. Nu finns ingenting kvar av mammas familj, de är borta allihopa. Konstigt.

Bodde hos farmor och där var det sig likt. Tog en kvällspromenad i de finska skogarna. Åt smultron och såg en hjort som visade sin vita rumpa mellan granarna. En snok solade sig på vedhögen vid farmors dass och jag med min ormskräck ställdes inför valet; Temporärt övervinna rädslan, eller förstoppning. Brorsan fick stå ormvakt och jag uträttade behov. Så är livet på landet. Jag hyser någon sorts hat-kärlek till Finland i största allmänhet. Jag längtar dit ibland, samtidigt som jag  vill hem efter 10 minuter. Det är liksom så det ska vara.

Hann vara hemma i Ä-by litegrann också, och blixtvisit i Norrtälje. Där blev det trevlig middag med den Bergnerska familjen. Malin och jag blev fnissiga som vanligt och det var länge sedan jag skrattade så jag grät. Det är befriande. Träffade Helen:en och Linda också, skoj skoj.

Förhoppningsvis blir det en sväng till gotland om ett par veckor. Systrarna Bergner med party crew ska till Visby och leva rövare, skulle vara guld om jag hann dit och lurva lite också.

Nu laddar jag för en joggingtur, men som sagt, energin är icke-existerande i detta nu och helst vill jag bara sova. Igen. Vi får se hur det blir, kanske kan jag kompromissa med mig själv och ta en promenad iallafall?

Ensam Ulle söker

Jag skulle egentligen skriva att lägenheten ekar tom och att jag därför varit i Luleå på shopping-mission. Jag skulle berätta att jag lagt vantarna på den perfekta soffan, om några veckor står den här hos mig. Jag skulle också beskriva det galet snygga soffbordet som jag fick med mig hem...

Men istället fick jag ett stort behov av att tala om att jag vill ha en kram. Gos-batteriet är urladdat och det känns som att det var hundra år sedan någon pussade mig, och pussade mig för att det var jag. Jag saknar det. Någon som kliar mig i huvudet och tycker att jag är världens sötaste i mina gamla mjukisbyxor. Någon att prata med hela natten utan att säga någonting alls vettigt. Någon att vara nära, oavsett var man är.

Ge mig lite jävla magi, innan jag blir bitter och skaffar katt.


En disktrasa informerar...

...och den disktrasan är jag. Slabbig, ful och lite smått illaluktande. Har åkt på en släng av någonting influensa-liknande, tror jag. Har legat däckad nästan tiden sedan igår eftermiddag. Ledorden är feber/frossa, huvudvärk, illamående och orkeslöshet. Känner mig lite ynklig faktiskt. Måtte det inte vara svininfluensan som har tatt mig!

Har inte skrivit sedan jag lämnade metropolen Gävle och emigrerade till Norrbotten och blev granne 10 000 mygg. Vet inte var jag ska börja riktigt. Har varit väldigt intensivt sedan jag kom hit;


Utbildningen har varit väldigt intressant, rolig och krävande. Mitt förslöade huvud har inte tagit in så här mycket fakta sedan gymnasiet och nog känns det allt. Men det har iallafall gått bra med alla prov (sjukvård, säkerhet, procedurer o.s.v) och jag fick mina silvervingar förra fredagen. Vi är 4 stycken som går utbildningen och det är ett jättehärligt gäng jag har hamnat med. VI har tillbringat en del tid nere på Arlanda också, trevligt att vara lite mer i hemtrakterna ibland. I torsdags började jag min line-training och det känns jättebra att börja "på riktigt". Körde annonseringar och grejor, lite nervöst men roligt också. Jag har lite träning kvar, sedan får jag börja jobba självständigt om allt går som det ska. Känns helt rätt detta, allting flyter på fint :)

På torsdag ska jag flyga till Arlanda och där mötas upp med far och bror. Blir färjan över till finlandet på kvällen. Min morbror gick bort på midsommarafton, så det blir begravning på lördag. Ingen nöjesvisit alltså. Det ska ändå bli skönt att åka dit och träffa farmor och co - har ju inte sett dem på 2 år nu. Och det hör sommaren till att besöka moomin-land.

Förra helgen åkte jag och Emma (går också utbildningen) till Lule och shoppade loss. Var riktigt imponerad av shoppingen där och det lutar åt att jag far dit ganska snart igen. Tar mindre än 2 timmar och vägen dit är rätt så trevlig. På kvällen bjöds det på grillat hos E och hennes sambo - jättegott! Träffade deras vänner och alla verkade helsköna. Vi begav oss allihopa ut till logdansen sedan för att spana in Arvidsjaurs nattliv. Väldigt annorlunda med party i en kåta och massa granar runt omkring, gillade dock konceptet!

What else? Fick äntligen bredbandet att fungera idag, med hjälp av en superbra kille på Expert. 3,5 h var jag där innan allt var iordning. Han formaterade om, uppdaterade, fixade och trixade med allt möjligt så nu har datorn fått sig ett lyft. Fick lite dåligt samvete för att han fick ägna så mycket tid åt det, men han sa att det var lugnt. Trevlig människa! Verkar finnas många sådana här  - hjälpsamma, goa&glada, service-minded och utan krussiduller! Det är ju det jag säger; Arvid.J is the place to be.

När jag skulle hem från Expert så blev Lila blixten påbackad av en större Nissan med dragkrok. Det slutade inte vackert för min lilla låda. Ägaren till andra bilen tog iallafall på sig skulden direkt och skrev under papper, så det borde inte bli något probs med försäkringsbolaget. Synd med bucklorna bara, på födelsedagen och allt.

21 år idag. Räknas jag fortfarande som lammkött eller börjar jag bli härsken? Äsch, jag är ju bara halvvägs till 42 - det är inte så illa, även om jag gärna skulle stanna på 20 ett par år till. Har fått många fina grattis-hälsningar i olika former under dagen, tack! Malin ringde och sjöng för fulla muggar från en busshållplats, hon hade lyckats skramla ihop en liten kör. Linda ringde och var lika risig som jag, så vi jämförde symptom och ynkade oss mellan skratten. Sms har trillat in från lite här och var, det glädjer alltid.

Alltså, ärligt talat - bolaget som jag jobbar för måste ha världens skönaste kollegor! Alla som jag har träffat är superhärliga, omtänksamma och välkomnande. Känns kanon att få arbeta med sådant folk!
Vi var ute ett gäng i torsdags och käkade i Laponias kåta nere vid sjön. Jättegod mat och trevligt sällskap!

Hade tänkt lyxa till det med pizza ikväll, men jag var inte sugen på någonting. Har vaknat till mellan varven och toksvettats, för att sedan frysa som fan och må illa. Jag samlade iallafall mina sista krafter och hasade iväg till ICA för att köpa cola. Trodde jag skulle kräkas i kassakön, men tack och lov så blev det inte så. Köpte lite frittar som jag huttade in i ugnen när jag kom hem igen. Det var gott att få i sig något saltigt och nu känns det lite bättre, även fast huvudet dunkar så fort jag står upp och magen lever sitt eget lilla liv.

Är ledig fram tills lunchtid på tisdag. Ska bli skönt att ladda batterierna lite och fixa i lyan. Hoppas jag är back on track imorgon så jag får saker och ting gjorda. Nu ska jag kika runt på nätet efter möbler, vill hitta något roligt och personligt. Känns underbart att ha internet igen - bättre födelsedagspresent kunde man inte få :)

Hoppas allt är bra på hemmaplan, saknar er och ska fanimig bli bättre på att höra av mig! Take care, stay cool.


RSS 2.0