Ytterligare en helg utan öl

Nu vill jag bara veta. Skitsamma om det är bra eller dåligt - bara ge mig ett besked innan jag avlider av ovisshet.

Denna helg har varit väldigt bra, tycker jag.

I fredags delade jag ut hela 3 st dvd-filmer på 8h och sedan var det äntligen tack o hej till det jobbet. Sprang på Fabian vid systemet och det var skoj att se honom igen, var ruskigt länge sedan jag såg den karln. Sedan hann jag vara hemma ungefär en timme och vara lite social med faster och pappa. Sen in i lila blixten igen och iväg till stan för att jobba. Christian var där och partajade, så jag skjutsade hem honom och hans vän efter jobbet och fick äntligen se hans omtalade lägenhet (som jag kanske ska hyra...) Fin! Det var trevligt att umgås på riktigt också för en gångsskull, och inte bara på arbetstid som förut. Runt 4-tiden rullade jag vidare, dock väldigt pigg och flamsig - så jag åkte hem till J och trakasserade honom i några timmar. Kom hem till byn på förmiddagen och hade några timmar över innan det bar av till Bollnäs på uppdrag med Master casino, typ. Min enda uppgift var dock att köra och äta glass :) Vi kom tillbaka till staden sent och så var det raggarjävlar och för många bilar överallt, så jag hann varken sova eller äta. Bytte iaf till jobbkläder och sedan blev det en afton på Old Saints. Hela tjejligan kom och hälsade på, så sedan åkte de med mig hem. Hamnade hos Malin en liten stund, det bjöds på kladdkaka och smågodis runt 4-tiden på morgonen. Gott! Själv var hon mest sugen på gammal avokado. Dessutom lovade jag henne att mitt nästa blogginlägg skulle heta "Från neger till lammkött", men det vågar man ju inte smälla upp i stor text...

Just ja, var uppe på Älvkarleby IP i lördags, för första gången på flera år. ÄIK vann faktiskt och det var riktigt mysigt att vara på plats. Tänk så många gånger man sprungit omkring där och försökt träffa bollen. Linda hade min favoritpojke Sudden med sig och vi lekte i solen. Linda som vill ha pli på karln skulle skrika åt honom när han var påväg att springa bort, men hon bladade ihop våra namn och skrek "ULLIS!" med jättebestämd och befallande röst. Jag blev rädd och är glad att jag inte är hund i det Faxlinska hemmet.

Igår sov jag ut för första gången på 150 år och vaknade först kl 13. Sedan blev det fotboll på Vallback med grabbarna, skoj! På hemvägen stannade jag i Älvboda och tog en runda i 3km spåret . Det är skönt att jogga där för det är perfekt underlag för knepiga leder och märkliga knän. Jag var hemma ett tag sen och runt 21 så åkte jag hem till Madde och co, där pågick det en syjunta som heter duga. Madde sydde allt möjligt, Annica hade sytt en jätteproffsig väska och Malin höll på med en kjol som kommer bli skitsnygg. Själv fick jag ihop ett hårband, efter andra försöket. Men det är ett jävligt fint hårband må jag säga. Det bjöds på skratt och bullar också, mitchet trevligt. Ett jättebra avslut på en jättebra söndag.

Och nu är det måndag igen. De borde ringa idag, annars är det nog kört. Jag vågar inte ringa till dem, då kanske jag blir ledsen, och det vill jag inte vara. Så jag väntar lite till och lite till.

Får se vad denna dag har att erbjuda, har lite lösa planer för kvällen kanske, men annars är det rätt öppet. Ska träna också, men jag väntar på att dagen ska tina upp så att man kan jogga i behagligt klimat. Är fruktansvärt seg just nu, kanske hamnar i sängen en stund igen, men ska ge mig på en kopp kaffe först så får vi se.

Krafsa ihop lite ord till mig :)

Kommentarer, bitte!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0