Nar Safstrom och Forsten vann en surftavling...

...for basta bild. Jajjemen, sa kan det ga. Vi deltog i en gratis surfkurs, sponsrad av coca cola, harom dagen. Med var en fotograf som platade hela tiden, bilderna lades sedan ut pa facebook. Den eller de som var med pa dagens basta bild vann 50 dollar var att handla surfklader for. Och vilka vann da, om inte de blondaste solbrandaste svennarna! :P Men sjalva surfandet var mer en fraga om overlevnad. Jag lyckades inte fanga manga vagor, men de fangade mig hela tiden - slungades omkring som en liten vante och spolades upp pa stranden med jamna mellanrum. Hade serios dodsangest for en liten stund och svalde tillrackligt mycket saltvatten for att kunna fylla ett mindre badkar. Men roligt var det! Ska nog hyra en brada har nan dag och ge mig ut i det stora bla igen.

Vi bodde hos Renaes foraldrar ett par dagar och hittade pa lite skoj. I lordags akte vi ut till en liten funky pub och lyssnade pa Scotty nar han spelade dar. Delade en pizza med fetaost och soltorkade tomater och sankte nan ol i trevligt sallskap. Sedan avslutade vi kvallen med ett besok pa ett udda men ratt haftigt utestalle.

Sondagen bestod av road trip ner till Byron Bay med Scotty och Renae. Vi akte i en jattegammal karra med nervevade rutor och kande oss sadar lite smacoola nar folk korde upp jamte oss och ville rejsa. Det sjukaste var nar vi stannade vid en liten bensinmack och bumpade in i Gilly (en tjej som vi jobbade och umgicks med i Broome), vilket galet men harligt sammantraffande! Val framme i Byron sa borjade vi med varldens godaste frukost pa Espresso Head, sedan blev det shopping, hippie-marknad, sunday session ol och ett dopp i havet. Vi avrundade med falafel (underbart!) och sedan korde vi hem igen. Kollade pa film med hela Renaes familj och moffsade lite choklad, mysigt varre.

I mandags chekade vi in i Coolangatta igen och har hangt mycket pa stranden sedan dess. Vi tog en svang in till Surfers ocksa, shoppade och drack cocktails pa hard rock cafe. Kvallen fortsatte pa en irlandsk pub och vi blev bjudna pa snake bites av nagra engelska killar innan vi bytte taktik och flirtade in oss hos bandet som spelade dar. Fick skjuts hem av dem, det galler att natverka nar man ar en fattig backpacker ;p

Idag var det Safstroms sista dag har, har precis vinkat av henne vid bussen. Nasta gang vi ses kommer troligtvis vara i Sverige. Konstigt. Men det ska nog ga bra det ocksa. Vi har grillat lite idag, jag satsade pa kangurukott och majskolvar, mumma! Sedan hade vi vattenballongskrig pa stranden och har plaskat omkring i vagorna mest hela dagen.

Nu ska jag forsoka styra upp jobb och boende, fran och med imorgon ar det nya friska tag, semestern ar over for den har gangen. Ar dock lite jobbigt att behova salja sig sjalv till hoger och vanster, men forhoppningsvis resulterar det i ett jobb tillslut...

Annars da? jooda, har traffat lite trevligt folk pa hostelet, upptackt varldens basta smoothie-bar och ar nu brunare an nagonsin :) Och saklart sa har jag lite hemlangtan - bara for att ni ar sa goa och jag langtar efter att traffa er igen!

puss kram karlek/ Ulrika

Krafsa ihop lite ord till mig :)

Kommentarer, bitte!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0