0,5 liter senare

Ja, jag kom iväg på min lilla blåbärsjakt i eftermiddags. Det regnade och jag blev blöt om fötterna, men det var det värt. Hade kaffepaus i fågelskådartornet, hamnar ofta där när jag har någonting att klura över. Gillar att vara en bit upp i luften, man har fin utsikt över sjön därifrån. Traskade hem igen, gick till affärn sen och köpte lite grejor. Surrade med Emma i telefon, gjorde blåbärssmoothie, surrade med Malin i telefon. Sedan ringde Säfström. Luren har gått varm helt enkelt. Samtal från fina fina vänner är precis vad jag behövde idag för att hamna på rätt sida om humörsvängningarna...

Annars då? Jo, just det - sammanfattning av veckan;

I tisdags fyllde Linda(en kollega) år så vi var där ett gäng och fikade. Skoj att umgås utanför jobbet!

Jobbade i början av veckan och resten av tiden har jag som vanligt donat i lägenheten. Alla möbler är målade nu och lite annat småfix är undanstökat. Gjorde även ett halvtamt försök till att städa garderoben...

I fredags blev det långfika med Emma på ett mysigt litet café här. Hade aldrig varit där tidigare, men det var jättetrevligt och riktigt goda baguetter. Snackade skit i flera timmar, sedan spanade vi in marknaden. Gjorde dock inga fynd där, men det var skönt att bara strosa omkring ett tag. På kvällen våldgästade vi Maja, hyrde en film och köpte socker i olika former. Vi såg The Curious Case of Benjamin Button. En fin historia och väldigt vackert filmad med ljussättning o.s.v - men den blev lite långdragen och handlingen vävdes inte ihop helt hundra, tycker jag. Sedan råkade vi snacka skit tills klockan var alldeles för mycket, kom hem någongång efter 02.

Därför tog jag en välbehövlig sovmorgon igår och sedan stökade jag omkring härhemma, tvättade och lite sånt. Spelade poker och lyssnade på musik. Runt 19-tiden blev det middag hemma hos Malin(kollega) med lite fler flygisar, allt från piloter till tekniker. Fick även träffa lite nytt härligt folk och Maja joinade efter ett tag. Sen ramlade Emma in också och som vanligt kunde vi aldrig sluta blurra. Hela ligan drog vidare till Capsicum sedan och hittade en hel hög med folk att socialisera med. Tiden gick fort, som alltid. Tillställningen slutade med efterfest hos Maja och det hela kan sammanfattas som en riktigt kul och lyckad kväll. Som sagt, vilka goa människor man är omgiven av! :)

Jobbar imorgon och tisdag, sedan är jag ledig ett par dar igen. Funderar lite smått på att dra till Haparanda och shoppa det sista till lägenheten på IKEA. Lutar nog åt att det blir så. Hade egentligen tänkt ta det samma gång som jag hämtar mitt reparerade usb-modem i Piteå, men det tycks ju dröja. Annars får vi se vad som händer i veckan, blir lite träning och annat skoj iallafall.

Just ja, kommer troligtvis hem mellan 3-6 september. Se till att vara hemma då, folket! :)

Krafsa ihop lite ord till mig :)
Postat av: GLN

Far och mor är uppe i 150 liter denna sommarn:D

2009-08-24 @ 02:45:20

Kommentarer, bitte!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0