Livin' the dream...

Har sitter jag pa andra sidan jorden och ni tror att varje dag ar ett aventyr. Ni sager att ni ar avundsjuka, men vet ni vad? Jag ar avundsjuk pa er ocksa!

Det gar upp och ner i Ulles lilla varld, och idag gar det ner...Sitter i en food court och hetsater sushi for att lugna ner alla tankar och kanslor - stress over att hitta ett jobb, en acklig olustig kansla av att aldrig kunna kalla nagonting for "hem". 6 manader av kringflackande, tvangssocialiserande och sunkiga hostel. Ibland blir det bara for mycket. Utanfor har himlen oppnat sig, regnet vraker ner och askan mullrar nagonstans langt borta. Pa radion sjunger de "I still havn't found what I'm looking for" Och det ar sa det kanns. Nar drom blir vardag sa ar magin borta. Jag ar rastlos samtidigt som orkeslos, jag alskar att vara har lika mycket som jag hatar det. Jag letar efter nagonting men vet inte vad - och da ar det svart att hitta. Jag antar att det inte spelar nagon roll var nagonstans i varlden man ar, det finns fortfarande dagar som man vill sova bort, allra helst i sin egen sang...For att bli pa lite battre humor sa ska jag visualisera en "perfekt" dag hemma i Sverige;

Jag vaknar tidigt pa morgonen, kollar pa klockan och vet att jag inte behover ga upp forran om nagra timmar. Myser ner mig i mitt kriminellt fluffiga duntacke och somnar om. Nar det sedan ar dags att ga upp sa hoppar jag i mina mysbyxor och gar ner till koket for att kaka frukost. Den bestar av lingongrova med x antal skivor greveost, vanligt hederligt bryggkaffe (Gevalia) och en skvatt av Gefleortens lattmjolk. Samtidigt skummar jag igenom Gefle Dagblad och loser sudoku. Fyller i resten av korsordet som farsan lost. Tar pa mig mina for stora foppatofflor och gar ut till brevladan. Hoppas pa mycket reklam, det gillar jag. Darefter blir det en promenad langs alven, kanske i goda vanners sallskap eller med lite go musik i oronen. Efter mycket tjat sa far jag ta pappas bil ut till Valbo. Dar glider jag runt i flera timmar, shoppar och avslutar med IKEA. Pa hemvagen stannar jag pa Prix och och koper losgodis. Ater kvallsmat med pappa, kycklingfileer saklart. Sedan blir det bastu hos Linda, Malin ar givetvis ocksa dar. Efterat sa kollar vi pa massa filmer och ater Lindas varldsberomda chokladkaka och Malins underbara blabarspaj. Vi snackar skit hela natten och nar jag antligen ar hemma igen sa avslutas dagen med ett varmt bad.

Nu kanns det faktiskt mycket battre. Jag tittar ut genom fonstret, solen skiner igen. Stormen ar over, det ar lugnt nu.

Krafsa ihop lite ord till mig :)
Postat av: Lojs

Det heter inte Prix länge, det heter CoopExtra :D

2008-11-12 @ 16:39:35
URL: http://confusionbay.blogspot.com/

Kommentarer, bitte!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0