4 years ago and it still feels like yesterday...

Klockan ar precis over midnatt och det ar den 29:e november. Denna dag for 4 ar sedan kommer jag alltid att minnas. Det ar konstigt hur sma sma detaljer har memorerats i mitt huvud, oviktiga saker utan egentlig betydelse. Kommer ihag att jag yrvaket vaknade upp med kladerna pa nar ljuset i mitt rum tandes mitt i natten. Dar stod pappa och jag visste direkt vad som hade hant. "Hon ar borta nu"

Sedan dess har livet anda pinnat pa, men man kommer aldrig sluta sakna. Vissa dagar skulle jag ge vad som helst for att kunna ringa mamma och bara prata om vad som helst, en liten liten stund bara. De flesta dagar har man lart sig att se fran den ljusa sidan, men ibland gar det bara inte. Men jag antar att det ar sa det ska vara, att det ar okej att vara lite ledsen da och da.

Ibland kanns det som att det var igar vi satt dar vid koksbordet och spelade kort,  ibland kanns det som att det var mycket mycket mer an 4 ar sedan. Om jag ser tillbaka pa aren som gatt sen dess sa har det hant otroligt mycket saker, mest fina minnen har jag och det ar val ett kvitto pa att man anda klarat sig bra.

For 3 ar sedan dromde jag om ett liv i London och hade precis fatt upp ogonen for hur kul det var med fotografering och kunde spendera timme efter timme i Vasaskolans morkerrum. Nagon gang i samma veva blev jag traningsnarkoman och vegetarian...Veckans hojdpunkter var innebandy och fotboll pa oasen med hela ganget :)

For 2 ar sedan sa hade jag min egen lagenhet i Gavle, gick i gymnasiet med varldens basta klasskompisar och jobbade som croupier for Master Casino och alskade mitt jobb :) Svettades allt som oftast pa friskis och svettis, eller lirade korpinnebandy med bade herr och damlag. Trivdes kanon med tillvaron!

For 1 ar sedan hade jag mitt liv i Kalmar, kunde titulera mig som sambo och det mysigaste som fanns var att komma hem efter jobbet och motas av en varm kram :)

Nu sitter jag har i Sydney och har precis packat ner alla saker. Pa tisdag flyttar jag och Lina in till en lagenhet som ligger valdigt centralt och som ar utrustad med pool, gym, bastu och bubbelpool. Ska bli skont att trana igen, jag mar som bast nar jag vaknar upp med traningsvark :D Vi kommer dela lya med en jattegullig och glad kille fran Alabama - Kommer funka kanon tror jag. Lagenheten har jattestor balkong med utsikt over stan, utrustad med badkar och allmant frasch och bra. Nu vill jag bara att det ska bli tisdag sa vi far flytta in.

Pa jobbet flyter det pa, men lonen var en liten besvikelse. Jobbar man heltid sa borde det bli mer an 10 000 kr i manaden, tycker man ju. Menmen, man haller sig flytande iaf och det ar huvudsaken. Ska borja leta lite andra jobb till efter jul och nyar. Skulle vilja ha en liten utmaning, far se om jag kan lyckas karpa at mig nagonting spannande.

Just ja, en rolig grej med jobbet ar att vi har fatt skandinavisk tillokning i form av ett jattegulligt mumintroll. Sanna heter hon, en 19-arig tjej fran Helsingfors som hjalper mig och Safstrom att battra pa varan finska. Gissa om vi blev glada nar hon anlande?! Vi som mer och mer snackar finland dagarna i anda.

What else? Var pa bio i sondags, sag en jattefin film som hette American Teen. Som en dokumentar men anda inte. Man fick folja fyra amerikanska tonaringar och deras resa genom sista aret i High school - drommar, oro infor framtiden, karlek o.s.v En valdigt annorlunda film.

Helgens planer ar lite luddiga...Safstrom ar ute och partajar just nu, men jag kande inte for det. Har regnat och askat , sa jag har skrotat runt har istallet - skont att antligen fa slappa lite. Har stressat hela veckan, vi har haft ett rackarns oflyt med public transport, minuterna har inte varit pa varan sida. Vet inte hur manga bussar eller tag vi har missat, ack du grymma varld...Imorgon flyttar vi in pa ett hostel i Kings Cross, aven kallat Kinkan - Men det ar bara for 3 natter, sa det klarar vi val av. Ska eventuellt kolla nan liten paradaktig grej i Darling Harbour imorgon, de tander julgranar och sadant. Lite som forsta advent-events antar jag. Blir kanske en liten ol eller 2 pa kvallen. Eventuellt bbq (det betyder grillfest, farsan) med Sanna och hennes vanner. Om det ar fint vader sa ar jag inte feg for att ligga pa stranden hela sondagen och battra pa brannan sa man inte kanner sig sa blekfet. Har agerat hamster hela denna vecka, nervost pulat i mig mat hela tiden, bara for att vi varit stressade over boende och sadant.  Men som sagt, inom en snar framtid kommer jag gymma som tusan och bli fit igen :P

Som vanligt sa saknar jag er pa hemmaplan och snon saklart - langdskidor pa golfbanan ar vad jag hade velat agna mig at. Men det kommer ju fler vintrar!

Puss kram karlek /Ulrika

Krafsa ihop lite ord till mig :)
Postat av: Malin

Bejb! helt underbat att höra att ni fick rummet! :D

ja du alltid e de pojkfnaskens fel! haha.. men jaa.. shit va ja saknar dig här just nu, hjälp lixom! men men.. skönt att det fixar sig och avis som satan att du ska dra förbi tahiland å anda sevärdigheter innan du drar ti byn! själv får ja nog 08besök nästa helgen.. ska ju bli intressant! shit ja! haha.. well well.. men söta murran min! :) jag måste sova. ska gå till mamma din när jag kommer hem från sis å tända ett ljus å prta ett slag med henne :) kan vara både skönt å bra! men du flytta på nu! haha å va inte allt för muskelknutte när du kommer hem.. menar du behöver ju inte glänsa över oss totalt ;P



glöm inte att jag älskar dig!

tusen pussar å biljoners kramar!!! <3

2008-11-29 @ 01:21:11
URL: http://malinbergner.blogg.se/

Kommentarer, bitte!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0