And everybody's surfin'...

Sitter har i Scarborough beach och plitar lite. Klockan ar 6 h mer an hemma hos er, p.g.a "Day light saving" - vintertid alltsa. I vanlig fall ar det 8h som skiljer. Det var darfor jag inte riktigt fick det ga ihop med restiden och sant, fick for mig at Singapore at upp 2 , hade helt enkelt missat att det var vintertid har...

Jag bor fortfarande hos Safstrom med hennes house mates, trevligt gang! Men det ligger inte sa centralt, sa pa mandag drar jag troligtvis till ett hostel inne i Perth. Tanken ar att jag ska stanna dar 10 dar, sen dra upp mot norr, for att slutligen komma till Darwin. Far se om Saafi foljer med, eller om vi mots upp nanstans nangang.

I torsdags var jag pa stranden hela dagen, sen gick vi till lokala puben pa kvallen, skoj skoj!

Igar blev det ocksa stranden, sedan lite shopping i Innaloo mall, det tar ungefar 10 min dit med buss. Shoppade liteganna och sag mig omkring. Vissa saker ar mycket billigare an hemma! :) Pa kvallen motte vi upp Safstroms dejt/pojkvan(?) och hans vanner i nan typ av sportlokal,paminde lite om PRO :P Spelade lite dart och sant, sen tog vi taxi in till Perth, gick pa Lama bar. Safs hade glomt lagg, men hon kom in med mitt korkort, samtidigt som jag anvande mitt pass,haha. Bra att det inte ar sa petigt har!

Idag har jag hangt pa stranden, traffade safs dar och vi lunchade - chicken kebab, hur gott som helst! Jag badade i havet for forsta gangen idag, det var stora vagor och mycket krafs i vattnet, men valdigt uppiggande och gladjande! Overallt ar det valtrande halsosamma surfare som glider omkring, har nog inte sett en enda overviktig manniska har faktiskt. Folket verkar leva sunt och enligt "no worries" och man liksom dras med! Allting ordnar sig och man bara njuter av nu:et. Det kanns skont att veta att jag far vara har ett helt ar, for jag trivs jattebra! Alla har ar solbranda och trevliga, inte som surpupporna hemma i lilla Sverige...Arligt talat, har snackar folk med varandra, oavsett om man kanner varandra eller ej, och det ar ju jattekul! Sjalv ar jag dock fortfarande lite tillbakadragen, har inte kommit in i spraket annu, kanner mig lite ringrostig vad det galler engelskan...Men det ger sig med tiden!

Har fixat nytt telefonnr idag, ni som vil ha mitt aussienr far maila mig!

Nu ska jag socialisera lite med husfolket!


/Ullis


Krafsa ihop lite ord till mig :)
Postat av: Ida

Oj, vad spännande allt låter! :D

2008-05-03 @ 17:38:36
URL: http://fleoour.blogg.se
Postat av: Gudmoderen

Roligt att allt gick bra. Idag har lillebror varit på landet och sågat ved. Är hemma i lägenheten just nu, men ska strax gå till min "patient" och klippa håret på henne.

Puusss

P.S. Jag har inte fått nåt mejl av dig så det där med massutskick funkade nog inte...

2008-05-03 @ 18:39:11
Postat av: GLN

Tjenare bulle! Söndagsfylla låter oroväckande, ta de lugnt nu, tänk på att du ska va där ett år=) Blir de några bilder? Kram

2008-05-04 @ 14:18:38

Kommentarer, bitte!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0